Obecny czas: 05 Wrz 2010, 09:49

Wyślij nowy tematWyślij odpowiedź Strona 1 z 1   [ 6 posty(ów) ]
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polskie drużyny w Europie
PostWysłany: 15 Lip 2010, 01:20 
Moderator#Piłka Nożna

Walka o LM, jak sądzicie czy Lech podoła temu wyzwaniu. Pierwszy przeciwnik stosunkowo łatwy (Inter Baku).Jak daleko "Kolejorz" może zajśc, podzielcie się opiniami.

LE.Ruch Chorzów - pierwszy przeciwnik Szachtior Karaganda i wygrana w dwumeczu 3:1, teraz na "Niebieskich" czeka zespół z Malty (Valetta FC), jaki wynik obstawiacie, ile wygra Ruch.

Wisła Kraków - wyjazd na Litwe, dwumecz z FC Szawle, jak wysoko wygra. Czy "Biała Gwiazda" dojdzie do rozgrywek grupowych, jak daleko zajdzie vicemistrz Polski.

Jagiellonia Białystok - zwycięzca Pucharu Polski zacznie od III rundy kwalifikacyjnej.

Podawajcie tutaj swoje opinie jak daleko dany klub może zajśc w Europie. Oby te 4 kluby godnie reprezentowały Polske w Europie. Życzę im sukcesu.

Temat postu: Re: Polskie drużyny w Europie
PostWysłany: 15 Lip 2010, 19:25 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Sącz
Mam nadzieję że polskie kluby zajdą jak najdalej i nie skończą jak co roku rozgrywek europejskich tak naprawdę przed ich zaczęciem .
Największą szansę widzę w Lechu i mam nadzieje że da radę a Ruch jest na dobrej drodze bo prowadzi z Valetta na razie 1:0 . :D

PostWysłany: 15 Lip 2010, 22:48 
Moderator#Piłka Nożna

Ruch ostatecznie zremisowal 1-1 ;< , ja najwiekszy nadzieje pokladam w Wisełce ( może powroci do dawnych wspanialych meczow z parma,schalke, lazio) oby tak sie stalo ;]

edit : Wisła wygrala 2-0 dzieki Brożkom xd

PostWysłany: 16 Lip 2010, 00:41 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Sącz
Trzeba przyznać , że Ruch ma szczęście w ostatnich spotkaniach i może być ciężko w rewanżu a Wisła lata świetności ma już za sobą , przynajmniej mi się tak wydaje .

PostWysłany: 16 Lip 2010, 19:12 
Expert

Ciężko będzie, ale do kotórejś z kolei fazy chociaż jeden z klubów powinien dojść. Wiśle wczoraj brakło skuteczności, zobaczymy jak będzie w rewanżach ;)

PostWysłany: 18 Lip 2010, 20:05 
Moderator

Ruch słabiutko..
według mnie to tragedia..
powinni zostawić za wszelką cenę Niedzielana

cd Wisły to jest Henio.. i sprowadzają nowych zawodników (mam nadzieję że zagraniczni lepsi niż krajowi)

Wisła ma szanse i to jasne

Jagiellonia ?
hmm.. mają Franka i to tyle

Lech ma ok skład , myślę że Wichniarek to wielkie wzmocnienie po odejściu Lewego do Borussi.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Wyślij nowy tematWyślij odpowiedź Strona 1 z 1   [ 6 posty(ów) ]

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość