| Autor |
Wiadomość |
|
Kicek
|
Temat postu: Polskie drużyny w Europie Wysłany: 15 Lip 2010, 01:20 |
|
|
|
Walka o LM, jak sądzicie czy Lech podoła temu wyzwaniu. Pierwszy przeciwnik stosunkowo łatwy (Inter Baku).Jak daleko "Kolejorz" może zajśc, podzielcie się opiniami.
LE.Ruch Chorzów - pierwszy przeciwnik Szachtior Karaganda i wygrana w dwumeczu 3:1, teraz na "Niebieskich" czeka zespół z Malty (Valetta FC), jaki wynik obstawiacie, ile wygra Ruch.
Wisła Kraków - wyjazd na Litwe, dwumecz z FC Szawle, jak wysoko wygra. Czy "Biała Gwiazda" dojdzie do rozgrywek grupowych, jak daleko zajdzie vicemistrz Polski.
Jagiellonia Białystok - zwycięzca Pucharu Polski zacznie od III rundy kwalifikacyjnej.
Podawajcie tutaj swoje opinie jak daleko dany klub może zajśc w Europie. Oby te 4 kluby godnie reprezentowały Polske w Europie. Życzę im sukcesu.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Marian
|
Temat postu: Re: Polskie drużyny w Europie Wysłany: 15 Lip 2010, 19:25 |
|
| Administrator |
 |
Rejestracja: 25 Lis 2009, 19:42 Posty: 472 Miejscowość: Nowy Sącz
|
Mam nadzieję że polskie kluby zajdą jak najdalej i nie skończą jak co roku rozgrywek europejskich tak naprawdę przed ich zaczęciem . Największą szansę widzę w Lechu i mam nadzieje że da radę a Ruch jest na dobrej drodze bo prowadzi z Valetta na razie 1:0 . 
|
 |
|
Kicek
|
Temat postu: Re: Polskie drużyny w Europie Wysłany: 15 Lip 2010, 22:48 |
|
|
|
Ruch ostatecznie zremisowal 1-1 ;< , ja najwiekszy nadzieje pokladam w Wisełce ( może powroci do dawnych wspanialych meczow z parma,schalke, lazio) oby tak sie stalo ;]
edit : Wisła wygrala 2-0 dzieki Brożkom xd
|
|
| Góra |
|
 |
|
Marian
|
Temat postu: Re: Polskie drużyny w Europie Wysłany: 16 Lip 2010, 00:41 |
|
| Administrator |
 |
Rejestracja: 25 Lis 2009, 19:42 Posty: 472 Miejscowość: Nowy Sącz
|
|
Trzeba przyznać , że Ruch ma szczęście w ostatnich spotkaniach i może być ciężko w rewanżu a Wisła lata świetności ma już za sobą , przynajmniej mi się tak wydaje .
|
 |
|
matev92
|
Temat postu: Re: Polskie drużyny w Europie Wysłany: 16 Lip 2010, 19:12 |
|
|
Ciężko będzie, ale do kotórejś z kolei fazy chociaż jeden z klubów powinien dojść. Wiśle wczoraj brakło skuteczności, zobaczymy jak będzie w rewanżach 
|
|
| Góra |
|
 |
|
X-Share
|
Temat postu: Re: Polskie drużyny w Europie Wysłany: 18 Lip 2010, 20:05 |
|
|
|
Ruch słabiutko.. według mnie to tragedia.. powinni zostawić za wszelką cenę Niedzielana
cd Wisły to jest Henio.. i sprowadzają nowych zawodników (mam nadzieję że zagraniczni lepsi niż krajowi)
Wisła ma szanse i to jasne
Jagiellonia ? hmm.. mają Franka i to tyle
Lech ma ok skład , myślę że Wichniarek to wielkie wzmocnienie po odejściu Lewego do Borussi.
|
|
| Góra |
|
 |